請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
查看: 1491|回復: 2

全日雞實驗所。溫泉海南雞飯 All Day Chicken Lab

1萬

2萬

7萬

論壇元老

全日雞實驗所
All Day Chicken Lab
mhp1456

香港深水埗西九龍中心8樓大廚37號。
唯一龍店,全日雞實驗所。當日中午排隊30分鐘。
老闆娘數人數,訂餐量,估計可能唔夠雞。
用科技烹調的溫泉海南雞飯餐,HK$48。
配醬油小黃瓜、雞湯、冷泡烏龍茶、三色醬汁。
想order半隻雞,暫時不接受。要預訂。
雞肉嫩,不是霉雞,份量不少。好味,得呀。
比港島某酒店$250海南雞飯餐好味好多。
香飯用心做,夠味,夠熱,好食。
下次去可能要打蛇餅了。

background music
Easy Stroll
TrackTribe

回復

1萬

2萬

7萬

論壇元老

♨️雞粉們注意啦! 大家注意啦!⚠️
同各位闊別左三個月,知道大家等左好耐啦 已經按耐不住啦 ????
終於落實左試業日子要同大家宣布
我哋聽日開始試業嘞????
試業日期:
2021年10月9日- 10月15日

正式開張日期:
2021年10月16日
營業時間:
中午12 時至晚上9時
(無落場時間)
地址:
香港北角和富薈地庫B50-51號美食廣場C1&C2鋪
(北角站A3出口步行5分鐘)

☎️電話: 60 30 40 66
試業期間當然有福利回饋老顧客????
》2021年10月9日- 10月15日《 會有限時優惠 繼續以西九價發售✅
(希望大家明白 基於成本的問題新店價格都會稍稍上調?)
預訂服務只適用於預訂全隻/半隻
/09102021

回復 支持 反對

1萬

2萬

7萬

論壇元老

北角全日雞實驗所 02 All Day Chicken Lab North Point, mhp1798, Oct 2021

回復 支持 反對