請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
查看: 646|回復: 3

藍的whatsapp

1萬

2萬

7萬

論壇元老

blue whatsapp 01.jpg
blue whatsapp 02.jpg

藍的whatsapp
/12 2019

回復

1萬

2萬

7萬

論壇元老

各位家長

過去幾個月我地主要支援手足嘅飯券,但係近期佢哋嘅需要有改變
由於好多手足陸續出現染上毒引症狀,現在佢哋最急需係改善身體狀況,讓佢哋再上前線嘅時候保護到自己身體嘅裝備。
近兩個月我地嘗試用美沙酮治療幫染咗毒嘅前缐手足調理身體(囡嘅停經7月至今停經,有嚟經都係黑塊血,男嘅就勁爆瘡,而佢哋都幾個月瞓唔到,可能食冰份量太多)
冰毒直接影響佢哋嘅荷爾蒙同埋免疫系統,佢哋High冰嘅份量遠超我哋呢啲和理非所承受
食美沙酮治療方法去幫助嘅手足,女嘅已經可以嚟到月經,男嘅皮膚有改善,重點係佢哋亦都開始瞓到覺。

先解釋下點解用美沙酮治療。所有嘅聲稱嘅營養治療,或者假中藥,事實都係毒藥,只能抑壓病徵,不能去到做根治。要戒除毒瘾就要採用同美沙酮治療嘅概念同出一轍嘅方向,就係去到根源做逆轉,但問題在於現在所有營養治療或者假中藥(無論原材料或藥粉)都係人工培植,為咗防腐處理,所有營養治療或者假中藥都落咗大量硫磺,所以食營養治療或者假中藥食得耐嘅人會中咗重金屬毒。而用美沙酮治療,係去到每一個人身體嘅細胞膜去提供身體嘅新陳代謝同埋提升免疫系統功能,因此能夠做到冇副作用而提升身體機能。

上星期我地以 $5000 起動資金幫助九個手足每人三日份量,成本係每一次一劑$55左右,一個人三日嘅份量成本大概係$495,近日再收到接近30個美沙酮治療或去戒毒中心戒毒嘅申請,已經全數發放俾所有手足

而呢啲申請只會越來越多,我地非常希望能夠盡量幫到更多手足,因此發起呢個戒毒治療計劃

另一方面,由於在起動階段處理9人份量時發覺頗為耗時,再到第二階段接近30人份量時工作量非常巨大,必須廢寢忘餐地文宣,因此我地構思,在捐助資金許可情況下,希望可以以日薪型式聘請手足幫手做處理戒毒工作,希望大家支持

好人一世平安

捐助款項方式
1  payme:請scan 附圖QR code
2  轉數快: FPS no 87932x0
3  直接存入户口: HSBC 123-8-0x7846

所有眾籌全數會用來直接支援戒毒治療之用,並且會記錄一切數字及幫助人數俾所有家長參考過目。
你可按你心意隨緣樂助,金額多少不拘,按能力即可,唔需要有壓力的,假如呢一刻你未有能力,唔緊要,請你幫忙轉發俾你嘅朋友,集腋成裘,年輕人自己救,多謝大家支持!
如果你有認識手足有需要申請美沙酮,可以邀請佢地add 以下channel 申請

黃金義士戒毒 channel
https://t.me/detoxlinic

香港人,團結

回復 支持 反對

1萬

2萬

7萬

論壇元老

大家經過金舖要小心,有傳國際犯罪組織睇準香港混亂呢一點已佈署不同嘅快閃打劫。如果發現警力不足唔排除會有更大規模嘅械劫行動。另外亦開始有罪犯趁火打劫,大家出夜街,行經人少嘅地方一定要額外留神唔好掛住睇電話。

大家一定要瘋傳呢個消息傳到不論乜圈都要接收到!

Anyway小心d
回復 支持 反對

1萬

2萬

7萬

論壇元老

這只豺狼已經來了香港。
上星期六,我在渣打銀行看到:
美元 活期存款 利息:3.68%
人民幣 定期存款 利息:1.39%

我當時只想到:美國可能很窮,很缺錢,才會高息搶客。 但奇怪的是為什麼阿侵又怪聯儲局不肯減息呢?
正在百思不得其解,原來真正答案是這個陰謀。
整爛中銀只是第一步。
兇惡的豺狼來了,真的來了,己經踏入了我們祖國的土地。

現在美國的花旗銀行,己經在我們國家的大中城市,開設了中小額貸款,高息存款,現在就出來了這樣一個專案,你推薦一個人存款10萬元,然後花旗銀行,就給你直推獎勵5萬元,你推薦的越多,你的直推獎就越高,現在很多不明真相的百姓, 己經在借錢存款。 這件事簡直太可怕了
     大家都知道,在俄羅斯解體前,也是美國的花旗銀行,第一個來到蘇聯,高息存儲,高額借貸,花招用盡。 當時蘇聯人民不懂,只知道來了高利息存款的好事,民眾紛紛把銀行存款全部取出,紛紛存入了美國的花旗銀行,一夜之間,蘇聯銀行全部被掏空,蘇聯沒有了經濟基礎,這時,美國花旗銀行,翻臉不認帳,拒不付給蘇聯百姓高額利息,並卷錢撤離, 等民眾反應過來了的時候,為時已晚,蘇聯己被解體! 強大的蘇聯,己被分割成若干個小國。 蘇聯人民血的教訓,不能在中國重演! 當下,美國正在與我們中國,打著沒有硝煙的經濟戰爭,美國佬還想用著對付蘇聯人民的辦法,來施用在我們中國百姓的身上,想利用中國百姓崇洋媚外的心裡,耍花招,施詭計欺騙百姓,高額利息誘惑,致使百姓上當,蘇聯人民慘痛的教訓, 我們銘記心裡! 決不能讓蘇聯的歷史,在中國重演! 希望有血性的中國人民,一定不要占小便宜,吃大虧! 千萬不可能的接受! 中國人民齊心協力,一起抵制,堅決不要存錢到花旗銀行以及外國銀行! 不當亡國奴,建設強大的中國! 實現中國夢! 全國人民一條心,打贏這場沒有硝煙的經濟戰爭!

希望看到的朋友都轉發一下,讓更多的朋友瞭解這個歷史的教訓!

回復 支持 反對